April, april - gick du på den här i dag?

Kolsyrat vatten i kranarna, rea på systembolaget, inglasad skidbacke, fler trillingfödslar med 3G-master med mera. Gick du på något av årets alla aprilskämt?

Enligt tidningen Metro ska Storstockholms Lokaltrafik (SL) förbjuda den populära så kallade "Foppa-tofflan", som hotar att slå ut spärrarna i tunnelbanan. SL har istället tagit fram en alternativ toffel med SL-logga på.

Dagens Nyheter skriver att skidjätten Skistar har tröttnat på att snön töar bort i Hammarbybacken, i södra Stockholm. Bolaget ska därför, enligt artikeln, glasa in hela kullen till en kostnad av 2,4 miljarder kronor.

Katrineholms-Kuriren skriver att Katrineholm kommer att få kolsyrat vatten i kranarna. Kommunen är först ut med att testa den nya tekniken, där vattnet även har en "masserande effekt".
"Vi har hittat mineraler i grusåsen som ger den effekten på vattnet", säger kommunens VA-chef Claes Wislander till tidningen.

Norrtelje-Tidning tipsar om att Systembolaget rear ut sitt sortiment inför en butiksrenovering.

Sydsvenskan konstaterar att det ökande antalet 3G-master medför fler trillingfödslar. Tidningen har intervjuat en fertilitetsforskare som säger att det hela beror på celldelning av befruktade ägg på grund av elektromagnetisk strålning.

Norrköpings-Tidningar skriver att sportlovet ska avskaffas i ny skolordning, som träder i kraft till hösten. Detta på grund av att eleverna i södra delarna av landet helt enkelt saknar snö. 

Enligt Upsala Nya Tidning planerar Uppsala kommun att, efter påtryckningar från Japan, plantera höga växter framför skulpturen Näckens polska vid Centralstationen. Detta för att dölja skulpturens 60 cm långa könsorgan...

På Försäkringskassan möttes de anställda i morse av meddelandet att man skulle införa allmänna drogtester bland personalen. Detta på grund av att handläggningstiderna blivit längre på grund av ökat alkoholmissbruk bland de anställda, rapporterar svd.se.
Vid lunchtid ersattes meddelandet av ett nytt med texten "April, april".
Försäkringskassans informationsdirektör Inger Dunnér kallar det hela för "ett dåligt skämt".

Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0