PRIORIN - kosttillskott för håret

Hej,

Vill tipsa er om ett superbra hårtillskott som jag har knaprat på i månad.

PRIORIN stärker håret och ger näring åt hårrötterna. Har utvecklats för kvinnor som lider av tillfälligt håravfall. Håravfall, eller när håret blir tunnare och mera glanslöst, är mycket vanligt. Det är i de flesta fall kortvarigt och tillfälligt. Det orsakas av en tillfällig ändring i hårets livscykel. PRIORIN ger naturligt tillbaka den normala hårväxten utan biverkningar. Effekten är dokumenterad. PRIORIN innehåller de vitaminer och mineraler som behövs för att vitalisera hårrötterna och öka blodcirkulationen. Man får fler hårstrån i den anagena fasen (tillväxtfasen). Huvudbeståndsdel är ett speciellt hirsextrakt. Det glutenfria sädesslaget hirs är mycket rikt på miliacin samt vitaminerna B1, B2, A och C. Dessutom innehåller det kalcium, kalium, magnesium, kisel, natrium, fluor och järn. PRIORIN aktiverar mikrocirkulationen. Tillför näringsämnen och mineraler direkt till hårroten inifrån. Ger ett friskt och starkt hår. Håret kan behöva extra näring av många orsaker och under olika perioder i en kvinnas liv, t.ex. längre eller oavbrutna stressiga perioder, långvarig ensidig kost, hormonella förändringar vid graviditet, amning och under klimakteriet samt vid årstidsskiftningar. PRIORIN är en lätt och diskret produkt att använda.

Källa: vitaminvaruhusetKostar 358 kr på Vitaminvaruhuset.

Måste säga att den hjälper. Dom rekomenderar att man ska äta dem i minst 3 månader. Håret blir starkare, naglarna likaså och hyn får jättefin lyster.

Värt att prova!

Vi ses:-)

Kommentarer
Postat av: johanna

outfit och denim-tips i bloggen idag!

2009-05-12 @ 20:15:53
URL: http://liveforfashion.blogg.se/
Postat av: johanna

outfit och två snygga saker i bloggen idag!

2009-05-17 @ 21:44:42
URL: http://liveforfashion.blogg.se/
Postat av: benji

Tjaoo! Om du vill vinna ett par Shutter Shades i valfri färg kommentera mitt blogginlägg om Shutter Shades så har du chansen att vinna! :D

Postat av: Passepartout

låter som någonting för mig.

2009-05-25 @ 10:22:31
URL: http://passepartout.webblogg.se/
Postat av: Kristin E

Jag har senaste året tappat väldigt mycket hår pga. färgning, stress mm. Kan priorin hjälpa mot det? Äter just nu B-vitamin och silica.

2009-09-06 @ 11:13:13
URL: http://www.kristinfoto.zoomin.se
Postat av: Athena

Hej Kristin,Priorin är rätt medel för ditt problem. Du bör äta dem i minst 6 månader varav du äter 3 tabletter dagligen de första 3 månaderna och sedan 1 tablett om dagen i ytterligare 3 månader. Jag trodde inte att de skulle hjälpa i början men nu 5 månader senare märker jag en stor skillnad. Massor av nytt hår har växt ut:-)MVH

Athena

2009-09-16 @ 21:48:40
URL: http://lifestajl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0